GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Haziran 2017 Pazartesi 11:54

İzmir protokolü veda yemeğinde buluştu

Almanya İzmir Başkonsolosu Thomas Gerlach’ın görev süresinin sona ermesi İzmir protokolünü bir araya getirdi. Gerlach için Konsolosluk Erkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından veda- iftar yemeği düzenlendi.

Etkinliğe  İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Dr. Süleyman Sırrı Aydoğan, Almanya İzmir Başkonsolosu ve Duayen Thomas Gerlach, Konsolosluk Erkanı Başkanı Ömer Kaplan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay hasan Koçyiğit,Sahil Güvenlik Bölge Komutanı SG Albay Cengiz Fitoz , Üniversite Rektörleri, Sivil Toplum Örgüt Başkanları ve Konsoloslar katıldılar.

Konsolosluk Erkanı Başkanı Ömer Kaplan  yapmış olduğu veda konuşmasında Başkonsolos Thomas Gerlach’a  birlikte çalıştıkları süre içerisindeki  destek ve yardımlarından dolayı teşekkür etti ve bundan sonraki görevlerinde başarılar dileyerek plaketini takdim etti.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ve  Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar da Başkonsolos için veda konuşması yaparak plaket takdim etti.