GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Mart 2024 Cuma 21:51

İzmir programının Z raporu… Seçmene ‘iskele’li uyarı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün gerçekleşen İzmir programında Cumhur İttifakı’nın İzmir adayı Hamza Dağ’ı eleştiri yağmuruna tuttu. Özel, farklı kentlerde AK Partili belediyelerin TÜGVA, ENSAR, TÜRGEV gibi vakıflara devrettiği taşınmazları örnek vererek Karşıyaka, Alsancak iskelelerinin vakıflara verilebileceğini kaydetti. Özel, Roman vatandaşların İzmir’de daha etkin siyaset içinde olması için çağrıda bulunurken partisinden aday gösterilmeyip istifa ederek farklı partilerden aday olan isimlere de partinin kapılarını kapadığını belirtti.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu hafta düzenleyeceği iki günlük İzmir programının ilkini gerçekleştirdi.

Özel, programlarda Cumhur İttifakı’nın İzmir adayı Hamza Dağ’ı hedef aldı. Dağ’ın kendisi için söylediği “panik havasında, CHP’nin en kısa süreli başkanı olacak, korkunun ecele faydası yok” sözlerine sert yanıt verdi. Paniğin Dağ’da olduğunu söyleyen Özel, bakan ziyaretleri üzerinden yaptığı değerlendirmede “Hamza Dağ panik butonuna fazla basmış, buton kırmızı yandıkça Ankara’da panik başlamış" dedi.

Özel ayrıca Roman vatandaşlarla yaptığı zirvede ayrımcılık konusuna dikkat çekti ve Romanların siyasette daha etkin olmaları için çalışacaklarını söyledi. Özel ilerleyen dönemlerde İzmir’den bir Roman milletvekili ile belediye başkanı olabileceğini belirtti.

Özel, Buca’daki Halk Buluşması’nda ise partilerinden aday adayı olup aday gösterilmeyince istifa ederek başka partilerden aday olanlara ise partiye geri dönüş yolunu kapattıklarını söyledi.

TÜM DETAYLAR İÇİN:

ÖZEL'DEN İZMİR'DE MESAJ SELİ: HAMZA DAĞ PANİK BUTONUNA FAZLA BASMIŞ!

YOĞUN MESAİ... İZMİR'DE 'ÖZEL' BULUŞMA!

ÖZEL SEÇMENLERE SESLENDİ: BUNLAR GELİRSE ALSANCAK İSKELESİ'Nİ TÜRGEV'E VERİRLER!

'KOLAY KOLAY SÖZ VERMEM' DEDİ, EKLEDİ: İZMİR'E ROMAN VEKİL VE BELEDİYE BAŞKANI!

ÖZEL, BUCA'DA KAPILARI KAPADI: BAŞKA PARTİYE GİDEN ADAYA AF YOK!

ÖZEL VE TUGAY ÜSTÜ AÇIK OTOBÜSLE İZMİRLİLERİ SELAMLADI

ÖZEL’DEN SELÇUK MESAJLARI: SENGEL’E SAHİP ÇIKMAK HER CHP’LİNİN BOYNUNUN BORCUDUR