GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
7 Aralık 2017 Perşembe 09:46

İzmir Özdilek AVM'de çocuklar için atölye zamanı

İzmir Özdilek AVM, 9 – 10 Aralık tarihlerinde çocuk atölyeleri etkinlikleri kapsamında düzenlediği birbirinden eğlenceli ve öğretici atölye etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Özdilek İzmir AVM, 2017 yılına birbirinden renkli, eğlendirici ve eğitici etkinliklerle veda ediyor. Türkiye Tekstil ve Perakende sektörünün parlayan yıldızı Özdilek Holding’in 2001 yılında İnciraltı’nda açtığı Özdilek Alışveriş Merkezi, kadınlara ve çocuklara yönelik olarak ücretsiz atölye çalışmaları gerçekleştiriyor. Aralık başında başlayan ve bir ay boyunca devam edecek olan etkinlikler yoğun ilgi görüyor. Düzenlenen atölyelerle katılımcıların keyifli zaman geçirmeleri ve ilgi alanlarına göre el becerilerini geliştirmeleri sağlanıyor.

Aralık ayında yapılacak olan ve bir ay boyunca devam edecek olan atölye çalışmaları, 9 Aralık tarihinde yapılacak olan Kahraman İtfaiyeciler Atölyesi ile 10 Aralık tarihinde yapılacak olan Küçük Trafik Polisleri Atölyesi etkinlikleri ile devam ediyor. 14.00 – 15.30 – 17.00 saatlerinde 3 seans olarak gerçekleşecek atölye etkinliklerine 4 ile 12 yaş aralığındaki tüm çocuklar ücretsiz katılabilecek olup katılım 25 kişi ile sınırlı olacaktır.

9 Aralık tarihinde yapılacak olan Kahraman İtfaiyeciler Atölyesi’nde yangının tehlikelerini ve yangından korunmayı öğrenirken 10 Aralık tarihinde yapılacak olan Küçük Trafik Polisleri Atölyesi’nde trafik kurallarını, trafik işaretlerini, araç içerisinde ve yaya iken uyulması gereken kuralları eğlenerek öğrenme fırsatı yakalıyor. Atölye çalışmalarına katılan tüm çocuklara 1 oyun yüklü Starpark oyun kartı hediye edilecektir.

Önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle misafirlerinin takdirini toplayan Özdilek İzmir AVM, bu hafta sonu minik misafirlerini eğitici ve eğlenceli atölyelerine bekliyor olacak.