GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
18 Mayıs 2017 Perşembe 19:11

İzmir Özdilek AVM'de 'Action Team' zamanı

Açıldığı günden itibaren müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışıyla İzmirlilerin sevilen alışveriş merkezleri arasında yer alan İzmir Özdilek AVM, Action Team Ekibinin nefes kesen şovu ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Alışveriş keyfine keyif katan İzmir Özdilek AVM ’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel Action Team gösterisi gerçekleştirilecek. Türkiye’nin ünlü akrobasi gruplarından Action Team, Özdilek Alışveriş Merkezi’nde nefes kesen bir gösteri sunacak.

13 yıl önce kurulmuş olan ve tamamen bilinçli çalışmalarla her gün kendini daha da geliştiren ve yenileyen Akrobatik smaç gösteri ekibi Action Team, İzmir Özdilek AVM ziyaretçilerine heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.  

Action Team’in müzik ve dans eşliğinde özel olarak kurulan rampada yapacağı bisiklet gösterisi ve Trambolin üstünde sergileyecekleri akrobatik basketbol hareketlerine seyircilerinde katılması ile etkinlik heyecanın eksik olmadığı bir atmosferde gerçekleşecek.

İzmir Özdilek AVM etkinlik alanında, 20 Mayıs Cumartesi günü 16.00 ve 18.00 saatlerinde 2 seans olarak gerçekleştirilecek olan Action Team şov grubunun özel gösterisi 7’den 70’e her yaştan ziyaretçiyle buluşmaya hazırlanıyor.