GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Şubat 2016 Çarşamba 17:39

İzmir önce Çelik’i sonra Yıldırım’ı ağırlayacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik yarın yapacağı fuar mesaisinin ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım da Pazar günü İZBAN Torbalı hattı açılışı ve 2 toplantı için İzmir’de olacak.

EGEDESONSÖZ – Geride kalan hafta Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Kazakistan ziyaretine eşlik ettiği için programını erteleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım 14 Şubat Pazar gününü İzmir’de geçirecek.

Uzun bir aradan sonra İZBAN Torbalı hattının açılışı için İzmir’e gelecek Bakan Yıldırım, AK Parti İl Danışma Kurulu ile Gönül Sofrası etkinliklerinde de yer alacak.


Bakan Yıldırım’ın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte yapacağı hattın resmi açılış töreni Torbalı İstasyonu’nda saat 11:00’de başlayacak.

Bakan Yıldırım, açılıştan sonra öğle saatlerinde de AK Parti İzmir İl Danışma Kurulu’na katılacak. Yıldırım kapanışı akşam saatlerinde kanaat önderlerinin katılımıyla gerçekleşecek Gönül Sofrası’nda yapacak.

BAKAN ÇELİK DE YARIN İZMİR’DE
Öte yandan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de uluslararası tarım fuarı için kente geliyor.

Yarın sabah saatlerinde İzmir’de olacak Bakan Çelik önce Valiliği ziyaret edecek.

Bakan Çelik ardından Fuar İzmir Hol’de gerçekleşecek 11. Uluslar arası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılış törenine katılacak. Bakan Çelik,  öğle saatlerinde ise İzmir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü ziyaret edecek ve akşam saatlerinde kentten ayrılacak.