GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Nisan 2018 Pazar 10:19

İzmir Milletvekili’nden flaş karar: Kongre bitti, siyasete veda etti!

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan, aktif siyaset yaşamına nokta koyduğunu bildirdi.

EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşen İzmir İl Kongresi'nin ardından AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan'dan veda geldi.

Turhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla aktif siyaset yaşamına nokta koyduğunu bildirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yasama dönemi devam etmesine rağmen AK Parti İzmir Kongresini ‘milat alan’ Turhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na ve İzmir halkına teşekkür etti.

İŞTE O MESAJLAR
Bugün gerçekleştirilen @akpartiizmir Kongresi ile Şubat 2015’te yine İzmir’de başladığım aktif siyasi faaliyet dönemimin sonuna geldim. Üzerimde bir emanet olarak taşıdığım milletin vekaleti görevini gerektiği gibi yapmak ve tertemiz bir biçimde bitirmek hamdolsun nasip oldu.

Başta Sn.Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan ve beni siyasete davet ederek millete bu görevde hizmet etmeme vesile olan o günkü Genel Başkanımız-Başbakanımız @Ahmet_Davutoglu olmak üzere bu süreçte destek olan tüm teşkilat mensuplarına ve İzmirli hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum…