GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
13 Haziran 2024 Perşembe 13:00

İzmir Mavişehir Spor Kulübü, basketbol şampiyonu!

İzmir Mavişehir Spor Kulübü U10 A Takımı, İzmir'de düzenlenen U10 Basketbol Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu.

U10 üst lig yarı final maçında Göztepe sk yı 74-17 yenerek finale yükselen Mavişehir ekibi Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Spor Salonunda oynanan final karşılaşmasında Karşıyaka Spor Kulübünü 69-34 lük skorla geride bırakarak şampiyon oldu. Genç basketbolcular elde ettikleri şampiyonlukla hem kulüplerine hem de ailelerine büyük bir gurur yaşattı. Mavişehir Spor Kulübü'nün minik dev adamları, turnuva boyunca sergiledikleri üstün performansla dikkat çekti.

BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAKLARINA İNANIYORUM
Şampiyonluk sonrası coach Gediz Çizmeli 5 yıllık bir projenin ilk yılını şampiyonluk ile taçlandırdıklarını söyledi. "Basketbolda dün yok bugün var." diyen Çizmeli sözlerini şöyle sürdürdü: "Çalışmaya, gelişmeye devam edeceğiz. Bu takım U14 Türkiye şampiyonasında çok büyük başarılara imza atacak ve birçok oyuncum çok iyi yerlere gelecek buna yürekten inanıyorum.Bu yolda oyuncularımın her daim destekçisi olacağım" dedi.