GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İş Dünyası
7 Mayıs 2021 Cuma 17:08

İzmir iş dünyasından başkent çıkarması!

Ender Yorgancılar, Mahmut Özgener, Jak Eskinazi gibi İzmir iş dünyasının önde gelen isimleri, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u ziyaret etti. İzmirli heyete, AK Parti Milletvekili Atilla Kaya ile Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı Ömer Sertbaş eşlik etti

EGEDESONSÖZ - İzmir  iş dünyası temsilcileri, bir süre önce atanan yeni Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u makamında ziyaret etti. EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, EBSO Başkan yardımcıları İbrahim Gökçüoğlu, Cemal Elmasoğlu ve İzmir Ticaret Borsası Meclis Üyesi Ercan Korkmaz'dan oluşan heyet, Bakan Muş'la bir süre görüştü. Bu ziyarete, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı Ömer Sertbaş eşlik etti.

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ticaret Bakanı Sayın Mehmet Muş'u ziyaret ettik. Üyelerimizin konu ve taleplerini aktardığımız görüşmemizde, göstermiş olduğu ilgi ve çözümcül yaklaşımları nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.