GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
8 Mart 2016 Salı 15:00

İzmir’in ünlü trafik polisi emekli oldu

İzmir’de uzun yıllardır trafik polisliği yapan Önder Ergene emekli oldu. Yazdığı cezalarla gündeme gelen Ergene için tören düzenlendi. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina Ergene’ye verdiği plakete, “Görev aşkınızı Buca unutmayacak” yazdı.

EGEDESONSÖZ - İzmirlilerin yakından tanıdığı “Deli Önder” lakaplı trafik Polisi Önder Ergene emekli oldu.

Görev yaptığı dönemde trafik kurallarına uymayanların korkulu rüyası haline gelen Ergene ile ilgili anlatılanlar neredeyse şehir efsanesi haline gelmişti. Kentte görev yapan üst düzey bürokratlar başta olmak üzere kendi aile fertleri de dahil kimsenin kimliğine, konumuna bakmadan ceza yağdıran Ergene son olarak Buca Şirinyer’deki görev yaptığı yerden Gaziemir’e görevlendirilmişti. Ergene, son görev yerinden emekliye ayrıldı.

Emeklilik töreninde Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina Ergene’ye plaket takdim etti. Plakete de, “Görev aşkınızı Buca unutmayacak” yazdı. Priştina ayrıca, “İzmirlilerin yakından tanıdığı trafik polisi Önder Ergene'yi emekliliğinin ilk gününde yalnız bırakmadık. Aynı zamanda bugün doğum günü olan Ergene'ye sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir emeklilik diliyorum” ifadelerini kullandı.