GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
15 Ekim 2016 Cumartesi 18:19

İzmir'in tarihi kentinde klip mesaisi

Atif Aslam’ın ile Shrey Singhal klipleri UNESCO kenti Efes, Çeşme Alaçatı ve İzmir'de çekildi.

Dünyaca ünlü Hindistan’lı müzisyen Pakistanlı sanatçı Atif Aslam’ın ile Shrey Singhal klipleri UNESCO kenti Efes, Çeşme Alaçatı ve İzmir'de çekildi. Hindistan’ın en önemli klip yönetmenlerinden olan Ahmed Khan’ın yönetiminde çekilen klipte Hindistan güzeli seçilen, sinema oyuncusu olan Ileana Alzira D'cruz’da eşlik etti.

Line Production Turkey sahibi ve yapımcısı Uluç Yemen Aslan, şirketin kurulduğundan bugüne kadar Ülkemiz’de çeşitli yabancı film yapımcılarını ağırladıklarını ve ağırlamaya devam edeceklerini belirtti.

Aslan, "Kardeş kuruluş olan YEMEN Film ve Yapım'ın Fildişi Sahili'inde kakao tarlalarında çalışan çocuk işçiliğini anlatan "Umudun Yolculuğu" adlı sinema filmi projesini, Paperdoll Entertainment ile birlite çekeceğiz.. Gerek Bollywood ve gerek Hollywood'un ünlü oyuncularını, "Umudun Yolculuğu" projesinde bir araya getireceğini sözünü Ahmed Khan'dan aldık. Türk-Hindistan dostluk ve işbirliği köprülerin kurulduğu kesinleşti" dedi.

"Dünya evimiz, bayrağımız vatanımız. Dünyanın bir çok yerinde film setleri kurmaya devam edececeğini anlatan Uluç Yemen Aslan, "Bunu yaparken dünyanın güzel insanları yani kardeşlerimle işbirliği içerisinde girerek gerçekleştireceğim. Artık sadece ülkemizde birlik olmanın zamanı, Dünya’da da birlik içerisinde olmamız lazım. Bu nedenle uluslararası dostlukların kurulması, hepimizin huzuru için önemli olduğunu inanıyorum. Bu nedenle yapacağımız filmlerin içeriğinde dostluk, barış ve güzel örnekler ağırlıklı olacak. Sayın Ahmed Khan'la çektiğimiz video klip, ülkemizin tanıtımı için önemliydi. Milyonlar izleyecek.. Bu proje vesile ile, birbirimizi iyi tanımış olduk. Artık önümüzdeki yeni güzel projeler üzerinde çalışmaya başladık" ifadelerini kullandı. 

Paperdoll Entertainment şirketinin sahibi ve yönetmeni Ahmed Khan, Klip çekimlerden ve mekanlardan çok memnun kaldıklarını özellikle UNESCO kenti Efes’in o tarihi dokusunda ki çekimlerin mükemmel olduğunu bildirdi.

Khan, "Türkiye çok güzel bir ülke, insanları çok sıcak Line Production Turkey'nin sahibi Uluç Yemen Aslan bize çok güzel ev sahipliği yaptı ve mükemmel mekanlarda çekim imkanı sağladı. Bundan böyle yeni sinema, film ve klip projelerimizi kardeşim Uluç'la Türkiye’de çekme kararı aldık. İlk ortak projemizde, Fildişi Sahili'inde kakao tarlarında çalışan çocuk işçiliğini yürüttüğü "Umudun Yolculuğu" adlı sinema filmi projesini YEMEN Film ve Yapım’la birlikte çekeceğiz" şeklinde konuştu.