GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
17 Ağustos 2016 Çarşamba 11:06

İzmir’in ‘sanayi şehri’ne AVM halkın kantarına çıkıyor!

Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılması planlanan AVM projesi için yapılacak halkın katılım toplantısının yeri, tarihi ve saati belli oldu.

EGEDESONSÖZ - 600’den fazla tesis ile Türkiye’nin en büyük sanayi bölgelerinden biri olan Çiğli’deki İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ne (İAOSB) yapılaması planlanan AVM projesi için kritik süreç başladı.

Odak İnşaat Mühendislik tarafından yaklaşık 45 bin metrekarelik alana inşa edilecek proje Valilikten ÇED onayı alırken, halkın katılım toplantısının yeri, tarihi ve saati de belli oldu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü toplantının 1 Eylül günü saat 14.00’te İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Atatürk Toplantı Salonunda yapılacağını açıkladı.

Açıklamada, “İzmir İli, Çiğli İlçesi İzmir Çevreyolu Üzeri Mevkii'nde Odak İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması planlanan “İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi Projesi” ile ilgili olarak ÇED sürecine halkın katılımını sağlamak, proje hakkında halkı bilgilendirmek, halkın görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 01.09.2016 Perşembe günü saat: 14.00’de İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Atatürk Toplantı Salonunda Halkın Katılımı Toplantısı yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.