GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
26 Ekim 2019 Cumartesi 12:13

İzmir’in Rapunzel’i rekorlar kitabında!

Karabağlar’da yaşayan 12 yaşındaki Pelin Özdemir, 152 santimetre uzunluğundaki saçıyla Dünya Çocuk Rekorları Kitabı’na ‘en uzun saçlı kız’ olarak girdi.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in Karabağlar ilçesinde yaşayan ve 152 santimetre uzunluğundaki saçıyla dikkat çeken Pelin Özdemir (12) rekorlar kitabına girdi. Özdemir, Karabağlar Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Muhittin Selvitopu’nun annesiyle birlikte konuğu oldu.

Belediye Başkanı Selvitopu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Karabağlar’a bağlı Cennetoğlu mahallemizde yaşayan ve 152 santimetre uzunluğundaki saçıyla Dünya Çocuk Rekorları Kitabı’na “en uzun saçlı kız” olarak giren Pelin Özdemir, annesi Selma Özdemir’le birlikte ziyaretimize geldi. Çeşitli armağanlarla ödüllendirdiğimiz 12 yaşındaki çocuğumuzun, dersleri ve sosyal yaşamdaki başarılarının devamını diliyorum” dedi.

SAÇLARINI KESMEYE KIYAMADIK
Anne Selma Özdemir de, “Görenler siz rekorlar kitabına başvursanıza diyorlardı. Bu bizim öyle aklımıza düştü. Pelin’in kendisi uzun saçı seviyor. Benim mesleğim de kuaför. Saçlarının uçları kıvırcıktı, kesmek istemedik, kıyamadık. Sonra kendisi de kestirmek istemedi. Amacımız uzatalım değildi, zaman içinde gelişti” dedi.