GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
10 Temmuz 2020 Cuma 14:27

İzmir'in iki kulübü Bornova Stadı için birbirine girdi!

Ligin en önemli sınavlarından birine çıkacak olan Altay’ın maçı Bornova Stadı’ndaki ‘protokol’e takıldı. Altınordu, Bornova Stadı’nda Altay’ın oynamasını istemeyince siyah-beyazlı ekip Atatürk Stadı’nın yolunu tuttu. Altay, Altınordu yönetimine sert tepki gösterdi.

EGEDESONSÖZ- TFF 1. Lig’de Play-Off mücadelesi veren ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a karşı kader maçına çıkacak olan Altay’ın Bornova Stadı’nda oynayacağı maç Altınordu’nun “protokolü”ne takıldı.

Protokol gereği öncelikli oynama hakkına sahip olan Altınordu’nun Bornova Stadı’nda 8’de 8 yapan Altay’a olumsuz yanıt vermesi üzerine siyah-beyazlı ekip Atatürk Stadı’nın yolunu tutacak.

Resmi sosyal medya hesabından Altınordu’ya tepki gösteren Altay Spor Kulübü” Unutmayacağız! Ortak kullanıma sahip olduğumuz Bornova Stadı’nda protokol gereği öncelikli oynama hakkı olan “İzmir” temsilcisi Altınordu, kulübümüz tarafından yapılan tüm girişimlere rağmen ligde kader maçına çıkacak olan Altay’ımızın 8’de 8 yaptığı Bornova Stadı’nda oynamasına olumsuz yanıt verip maçımızın Atatürk Stadı’na alınmasına sebep olmuştur.

Süper Lig hedefindeki en önemli maçımızda, yolumuza koyduğunuz bu taş hiçbir zaman unutulmayacaktır. Her şeye rağmen biz kazanacağız!” açıklamasında bulundu.