GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Haziran 2017 Pazartesi 19:27

İzmir’in gururunu Başkan Özçınar okutacak!

TEOG'da büyük başarıya imza atarak Kiraz’ın gururu olan Kadir Karcı, Belediye Başkanı Saliha Özçınar sayesinde hayallerine kavuşabilecek. Başkan Özçınar pilot olmak isteyen Kadir’in eğitim masraflarını kendisinin karşılayacağını söyledi.

EGEDESONSÖZ - Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, TEOG’da sadece bir soruyu yanlış cevaplayarak Türkiye 2’incisi olan Kadir Karcı için örnek bir davranışa imza attı. Kiraz’ın gruru Kadir’i evinde ziyaret eden Başkan Özçınar, sosyal medyadan “Kadir'in eğitim masraflarını ablası olarak karşılayacağım”  paylaşımında bulundu.

KADİR'İ PİLOT YAPACAĞIZ
Başkan Özçınar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında “ Bugün ütü masasında çalışarak TEOG ikincisi olan Kadir Karcı evladımızı ziyaret ettik. Kadir Fen lisesini istiyor inşallah başaracak.”, “ Kadir'in vefakar Babaannesi eli öpülesi kadın tüm zorluklara rağmen torununun okumasını istiyor. Kadir Pilot olmak istediğini söyledi.” “Kadir'in eğitim masraflarını ablası olarak karşılayacağım.Köyde ki  diğer arkadaşlarına örnek olan Kadir'i Pilot yapacağız inşallah”  ifadelerine yer verdi. 

Kiraz ilçesine bağlı Cevizli Mahallesi Hüseyin Keli Mezrası'nda Ege Bölgesi Sanayi Odası Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Kadir Karcı, boyuna göre ayarlaması kolay olduğu için sınava ütü masasında hazırlanarak ilçenin gruru olmuştu.