GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Temmuz 2024 Salı 16:06

İzmir’in Ekrem Abi’si son yolculuğuna uğurlandı

CHP İzmir’de 8 dönem il başkanlığı yapan ve dün evinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Ekrem Bulgun için tören düzenlendi.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’in efsane il başkanı Ekrem Bulgun dün evinde geçirdiği kaza sonucunu hayatını kaybetmişti.

92 yaşında hayata gözlerini yuman Bulgun son yolculuğuna uğurlanıyor. Bulgun için ilk tören bugün Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törende bir konuşma yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Partimizde 8 dönem il başkanlığı yapmış ve Makina Mühendisleri Odası’nın (MMO) kurucu başkanlığını da üstlenmiş olan Ekrem Bulgun abimizi, İzmir MMO ile birlikte düzenlediğimiz anma töreniyle son yolculuğuna uğurladık. Bize bıraktığın öğretiler, partimize yaptığın katkılar ve İzmir için verdiğin mücadeleleri asla unutmayacağız, Ekrem Abi... Ruhun şad, mekanın cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Ekrem Bulgun'un oğlu Hakan Bulgun ise iş ve siyaset hayatında başarılarıyla adından söz ettiren babasını rahmetle andıklarını ifade etti.

Anma törenine katılanlar, Bulgun'un İzmir için verdiği mücadeleleri ve partisine yaptığı katkıları dile getirerek, onun anılarını yaşatacaklarını belirttiler.

Törenin ardından Bulgun’un naaşı son yolculuğuna uğurlanmak için Bostanlı Beşikçioğlu Camii'ne getirildi. Bulgun, son yolculuğuna uğurlanarak naaşı defnedildi.