GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İş Dünyası
27 Temmuz 2022 Çarşamba 18:23

İzmir'in büyük hastanesinde değişim... Medical Park gitti, Medical Point geldi!

Medical Park İzmir Hastanesi, Medical Park Genel Merkezi ile mahkemelik oldu ve davayı kaybetti. Bunun üzerine Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş. Medical Park İzmir Hastanesi ile birlikte Batman ve Gaziantep hastaneleri, Medical Park Hastaneler Grubu'ndan çıktı. Bu üç hastanenin artık Medical Point adıyla hizmet vereceği öğrenildi.

EGEDESONSÖZ - İzmir'de Karşıyaka ilçesinde 11 yıldır faaliyet gösteren, kentin önemli hastanelerinden Medical Park Hastanesi, Medical Park Genel Merkezi ile bir süre önce mahkemelik oldu. Davanın gerekçesi bilinmezken, davayı kaybeden Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş. Medical Park İzmir Hastanesi, Gaziantep ve Batman'daki hastanelerle birlikte Medical Park Grup'tan ayrıldı. İzmir'deki hastanenin, Gaziantep ve Batman'daki hastaneler gibi bundan sonra Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş. yönetiminde Medical Point adı ile hizmet vereceği öğrenildi.

HASTANE, KUBBA AİLESİNE AİT
Kubba ailesine ait Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş.'nin Medical Park ile ortaklığını sonlandırdığı ve yoluna Medical Point Grup olarak devam edeceği bildirildi. Medical Point markasının tescil ettirildiği, Medical Point adının verilmesinin sebebinin de "Sağlıkta gelinen son nokta olmamızdan" diye ifade edildiği de öğrenildi. Medical Point İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, Egedesonsöz'e kısa bir açıklamada bulundu. İsim değişikliğini doğrulayan Kubba, 2 Ağustos Salı günü İzmir'de düzenleyecekleri basın toplantısında, bu değişim ve yargı kararlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi verileceğini söylemekle yetindi.