GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Nisan 2017 Çarşamba 17:08

İzmir'in bir ilçesi daha doğalgaza kavuştu

İzmir’in Bayındır ilçesinde doğal gaz altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından vatandaşlar bugün doğalgaz alımına başladı. Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, “Bayındır’ımıza ilk doğalgaz verildi. Vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

EGEDESONSÖZ- Bayındır'da uzun zamandır beklenen doğal gaz bugün verilmeye başlandı. Ana arter ve sokaklarda devam eden çalışmaların ardından doğalgazın ne zaman verileceği vatandaşlar tarafından merakla beklenirken bugün müjdeli haber geldi.

Abonelik başvurusunda bulunan vatandaşlar bugün İZGAZ yetkililerini karşılarında gördüklerinde büyük sevinç yaşarken bu sevince Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli de katıldı. İlk abonenin doğal gaz açılışına katılan Başkan Sesli, “uzun zamandır Bayındır’a çeşitli gerekçelerle doğal gaz verilmemekteydi. Göreve başladığım günden bu yana ilçemize doğalgazın getirilmesi için yoğun çaba sarf ettik. Çabalarımız Büyükşehir ve Bakanlık nezdinde sonuç verdi. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bugün itibariyle doğalgazımıza kavuştuk. Hafta sonuna dek en az 20 abone daha doğalgaza kavuşacak ve gün geçtikçe artacak. İlçemizde hava kirliliğini azaltmak için doğal gaz kullanımı çok önemli. Daha yaşanabilir bir Bayındır için vatandaşlarımızın doğal gaz abonesi olmasını temenni ederim” dedi.