GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Mart 2019 Çarşamba 09:35

İzmir’in bağımsız adayı seçim bütçesi için kampanya başlattı!

31 Mart yerel seçimlerinde Tire’de Bağımsız Belediye Başkan Adayı sıfatıyla yarışacak olan Denizaslanı çalışmalarını yürütebilmek amacıyla kampanya başlattı. Bütçedeki 5 bin TL'lik eksiğin kapatılması için harekete geçildiği belirtildi. Yemeni, yazma, yaşmak bağışı ile 100 TL’lik nakit şeklindeki yardımlara açık olunduğu aktarıldı.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Tire Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan Emel Gündüz Denizaslanı seçim sürecindeki çalışmalarını yürütebilmek amacıyla kampanya başlattı. 31 Mart yerel seçimlerinde seçmenin kantarına çıkacak olan Denizaslanı, “Tire'de belediye seçimleri için yarışan bağımsız kadın aday için Türkiye'nin dört bir yanından 100 duyarlı insan arıyoruz. Siz de bunlardan biri olmak isterseniz 3 şekilde kampanyaya katılabilirsiniz” dedi.

Yemeni, yazma, yaşmak bağışı ile 100 TL’lik nakit yardımıyla ve her ikisi ile birden yapılacak yardımlara açık olduklarını ifade eden Denizaslanı, “Desteklenen kadın adayın bağımsız aday olması nedeniyle bağışlar herhangi bir kurum üzerinden değil gönüllüler üzerinden toplanmaktadır” açıklamasında bulundu.

5 BİN TL’LİK BÜTÇE EKSİĞİNİ KAPATMAYA İHTİYACIMIZ VAR
Kampanya kitapçığında ayrıca şu ifadeler yer aldı:  2-30 Mart arasında daha fazla seçmene ulaşabilmeleri için kullandıkları 1 adet seçim aracının ve 1 adet motoguzinin yakıt masrafı, el broşürleri, stickerlar ve posterler gibi görünürlük malzemeleri veya -ne yazık ki basının sesimizi duyması için ödemek zorunda olduğumuz ücretler için bütçedeki 5 bin TL'lik eksiği kapatmaya ihtiyacımız var.

Bu bağış kampanyasını, bir şeyleri değiştirmeye başlayabilmek için yeterli güce, dürüstlüğe ve çalışkanlığa sahip olduğunu düşündüğümüz Tire Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emel Denizaslanı'na yardım amacıyla yürütüyoruz. Bağış için son katılım tarihi 20 Mart 2019 saat 17:00'dir. Tüm sorularınızı bağış kampanyasını gönüllü yürüten Saniye Yeniay'a veya seçim kampanyası gönüllü yöneticisi Nazan Erdoğan'a sorabilirsiniz.