GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
16 Aralık 2019 Pazartesi 12:59

İzmir’in 83 yıllık firmasının konkordatosu onaylandı!

Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesi, Temizocak Altın ve Kıymetli Taşlar Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi ile Temizocak Kuyumculuk ve Hassas Döküm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi tarafından geçtiğimiz aylarda başvurulan konkordato talebi için karar çıktığını açıkladı. Buna göre 1 yıllık kesin mühlet kararı alındı.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Temizocak Altın ve Kıymetli Taşlar Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi ile Temizocak Kuyumculuk ve Hassas Döküm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi tarafından geçtiğimiz aylarda başvurulan konkordato talebi için mahkemeden karar çıktı.

İzmir Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesi yaptığı açıklamada özetle Veysel Yalım Temizocak, Veysel Yılmaz Temizocak, Yalçın Temizocak,Yelda Temizocak,Yiğit Temizocak, Temizocak Altın Ve Kıymetli Taşlar Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi, Temizocak Kuyumculuk Ve Hassas Döküm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi hakkında görülmekte olan konkordato talebi için 1 yıllık kesin mühlet kararını verdiğini kamuoyuna duyurdu.

İşte konkordato talep edenler için verilen o ilan:

1936 yılında Mehmet Temizocak tarafından Kemeraltı Çarşısı'nda küçük bir atölye şekliyle kurulmuş ve 83 yıllık tarihe sahip olan firma 1974 yılında Türkiye'nin ilk entegre üretim yapan kuyumculuk fabrikasını açmıştı.