GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Ağustos 2019 Çarşamba 18:29

İzmir İl Başkanı Kırkpınar’dan teşkilata: Seçim varmış gibi hazır olun!

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlen 1. Bölgesel İstişare Toplantısı’nda İl Başkanı Kırkpınar önemli mesajlar verdi. Kırkpınar, teşkilata 'Seçim varmış gibi hazır olun' talimatı verirken yıl sonuna kadar 50 bin üye beklediğini de açıkladı.

EGEDESONSÖZ- İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenen Bölgesel İstişare toplantısı Aliağa'da gerçekleştirildi. Toplantıya Aliağa, Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Foça, Dikili, Bergama ve Kınık ilçe teşkilatları katılırken İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar önemli mesajlar verdi.

Başkan Kırkpınar toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, "Arkadaşlarımızın, görüşlerini, önerilerini, hedeflerini dinledim. Teşkilatlarımızdan, sanki önümüzdeki Pazar günü seçim olacakmış gibi dinamizmlerini kaybetmeden, her an her dakika sahada olmalarını rica ettim, onlar da hazır olduklarını söylediler. Üye sayımızın artmasına verdiğimiz önemi belirterek; ‘Sizden yılsonuna kadar 50 bin üye istiyorum’ dedim" diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLARINA DESTEK OLUN

Toplantıda belediye meclis üyeleriyle de görüştüklerini ifade eden Kırkpınar, “İttifak gereği Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) listelerinden belediye meclis üyesi seçilen İYİ Partili arkadaşlarımıza; Belediye ve İYİ Parti seçmeni arasındaki ilişkinin iyi kurulması gerektiğini söyledim. Halka yüzde yüz faydalı olan noktalarda belediye başkanlarına destek olmalarını,  olumsuz bir durum gördükleri konularda da belediye başkanlarıyla istişare etmelerini istedim" dedi.

Kırkpınar, 2. Bölgesel İstişare Toplantısı’nın ise 21 Ağustos’ta Bornova’da yapılacağını söyledi.