GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
9 Şubat 2017 Perşembe 11:08

İzmir IF Wedding galasına akın etti

‘IF Wedding Fashion İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Portekizli ünlü tasarımcı Micaela Oliveira'nın defilesiyle açıldı. Portekiz'ni Ankara Büyükelçisi Paula Leal da Silva ile Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı Celeste Mota'nın da izlediği defile, büyük ilgi gördü.
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Yaşar Holding'den İdil-Ahmet Yiğitbaşı çifti de izledi. Modaseverler, dünya ünlü tasarımcı Micaela Oliveira'nın defilesini hayranlıkla izledi.

- FOTO GALERİ: IF WEDDING'DE GALA GECESİ... 

Oliveira, "Defilede 3 bölümde gelinlik ve abiyeler sunduk. Sadece kadınlar için tasarımlar yapıyorum. Gelinlikler için beyaz kullanıyorum. Ancak abiyeler için değişik tonlar kullanmayı seviyorum. Taşları, dantelleri ve daha birçok materyali bir arada kullanıyorum. Aslında tasarımlarımı ve kullandığım malzemeleri açıklamak oldukça zor. Göreceksiniz çok fazla materyali bir arada kullanıyorum. IF Wedding fuarı bence en önemli fuarlardan biri ve ben de bu fuara katkıda bulunacak olmaktan mutluyum" dedi.

Dört gün sürecek fuar boyunca 7 solo olmak üzere toplam 11 defile gerçekleştirilecek. Fuarda, 116 abiye firması, 52 gelinlik firması, 27 aksesuvar firması stant açtı.