GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
13 Ekim 2017 Cuma 13:10

İzmir'i ayağa kaldırmıştı... O sapık için mahkemeden flaş karar!

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, kendisini spor hocası olarak tanıtan ve okul çevrelerinde küçük çocukları taciz ettiği iddia edilen cezaevi firarısı Erman A., suçunu itiraf etti. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iddiaya göre kendisini spor hocası olarak tanıtıp, küçük yaştaki çocukları taciz eden Erman A.'yı, teknik ve fiziki takip sonucu bugün Çiçek Mahallesi 1637 sokakta yakalayarak gözaltına aldı. Cezaevi firarisi olduğu öğrenilen ve üzerinde başkası adına hazırlanmış sahte kimlik çıkan Erman A.'nın 10 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. 

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dün yakalandıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen Erman.A’nın Ahlak Büro Amirliğindeki ifade işlemleri tamamlandı. Şüpheli, “küçük yaşta çocuğa cinsel taciz” suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi.

SUÇUNU KABUL ETTİ, TUTUKLANDI
İşsiz olduğu öğrenilen zanlının emniyette verdiği ifadesinde suçunu kabul ettiği, tedaviye ihtiyaç duyduğunu söylediği öğrenildi. Erman A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmir’de kendisini spor hocası olarak tanıtan bir kişinin okul çevresinde çocuklara tacizde bulunduğu ihbarı üzerine polis ekiplerinin çalışma başlatmış teknik ve fiziki takip sonrası şüpheli, Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanmıştı. Üstünde sahte kimlik çıkan, 10 ayrı suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu tespit edilen Erman.A, yakalandığı sırada çevredeki vatandaşlar linç girişiminde bulunmuştu. (AA, DHA)

İŞTE O GÖRÜNTÜLER