GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
30 Ekim 2020 Cuma 14:33

İzmir futbolunda kara gün… 3 takım 18 pozitif vaka!

Koronavirüs algının yaşamı olumsuz etkilediği İzmir’de Göztepe, Altınordu ve Menemenspor’da toplam 18 kişinin testi pozitif çıktı.

EGEDESONSÖZ- İzmir spor kulüpleri koronavirüs şoku yaşıyor. Göztepe, Altınordu ve Menemenspor’dan yapılan açıklamalarda toplamda 18 kişinin pozitif çıktığı belirtildi.

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, rutin yapılan Kovid-19 testlerinin neticesinde 1 futbolcu, 1 teknik ekip çalışanı ve 1 yöneticinin sonucunun pozitif olduğu belirtildi. Testi pozitif çıkan 3 kişinin ev izolasyonuna alındığı ve tedavilerine başlandığı kaydedildi.

TFF 1’inci Lig’de yarın evinde Royal Hastanesi Bandırmaspor’la karşılaşacak Altınordu’da iki kişinin koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. İzmir temsilcisine yapılan testler sonucu bir futbolcu ve bir destek personelinde koronavirüs tespit edildi. İzolayasyona alınan iki kişinin durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Menemenspor’da ise 7 futbolcu, 2 teknik ekip çalışanı, 1 tercüman, 1 kulüp medya sorumlusu, 1 malzemeci olmak üzere toplam 13 kişinin testlerinin pozitif çıktığı belirtildi. Takımdan yapılan açıklamada testi pozitif çıkan 13 kişinin izolasyonunun sağlanarak tedavilerine başlandığı bildirildi.

TFF 1´inci Lig ekiplerinden Altay´da geçtiğimiz hafta toplam 34 isim koronavirüse yakalanmıştı.