GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
18 Mayıs 2021 Salı 09:56

İzmir eğitim camiası yasta: Fuat Hoca kaza kurbanı...

İzmir’in Urla ilçesinde meydana gelen kazada yolda duran elektrik direğine motosikleti ile çarpan Fuat Orkun Subaşı hayatını kaybetti.

EGEDESONSÖZ- Kaza geçtiğimiz dün Zeytinalanı Mahallesi’nde meydana geldi. Urla’da yaşayan ve Bayraklı Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenlik yapan  Fuat Orkun Subaşı, motosikleti ile seyir halindeyken iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolda duran elektrik direğine hızla çarpan motosiklet ile sürücü Subaşı yola savruldu.

Kazayı gören vatandaşlar sürücüye ilk müdahaleyi yaptı. Vatandaşların yardımı ile hastaneye götürülen Subaşı hayata tutunamadı.

Fuat Hoca’nın ani vefatı ailesini ve öğrencilerini yasa boğdu. Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şube’den yapılan açıklamada “Bayraklı Ali Osman Konakçı MTAL'de görev yapan üyemiz Fuat Orkun Sübaşı geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Cenazesi yarın (Salı) öğle namazını müteakip Zeytinalanı Camii’nden kaldırılacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz” denildi.