GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
26 Şubat 2020 Çarşamba 14:24

İzmir'e milli maç müjdesi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İzmir'de milli maç oynanması için çalışma yürüttüklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İzmir'in Türk futbolu için önemli olduğunu belirterek, Altınordu'nun altyapıda "başarılı" işler yaptığını, Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil'le önemli bir ivme yakaladığını, TFF 3. Lig'e düşen Altay'ın da TFF 1. Lig'e kadar yükseldiğini söyledi.

Nihat Özdemir, en kısa zamanda İzmir'e milli maç verebileceklerini söyledi. Özdemir sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Ege'de ticaret var, ihracat var, en önemli limanlar var İstanbul-İzmir Otoyolu bir dünya projesi. Neredeyse 3.5 saate arabayla gidilebilir. Çanakkale Köprüsü'nün en büyük faydası Ege Bölgesi'ne olacak. Direkt olarak Bulgaristan ve Yunanistan'a bağlayan önemli bir güzergah olacak. Ege'nin sporda da bir zamanlar önemli yeri vardı, bir ara kayboldu. İzmirliler bizden bir milli maç istiyor. Şenol hocayla konuştuk. İzmir'e bir maç vermemiz gerektiğine inanıyorum. Milli takımların patronu Şenol hocamız burada, bu kararı vereceğiz. Futbolda da İzmir'e destek vereceğimize inanıyorum." (DHA)