GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Şubat 2017 Pazar 11:07

İzmir'den Uşak'a 'hayır' desteği

İzmir Güzelbahçe Dostluk Grubu, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesi, Uşak'a gelerek Cumhuriyet Halk Partisi Uşak İl Başkanlığı'nın referandumda 'hayır' oyu için sürdürdüğü çalışmaya destek verdi. 

Uşak 15 Temmuz Şehitler Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba ve çok sayıda partili tarafından karşılanan İzmir Güzelbahçe Dostluk Grubu, ellerinde 'hayır' yazılı broşürlerle referandum çalışmasının startını Uşak'tan verdi. CHP Uşak il, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte Fatih Mahallesi, Şeref Caddesi ve Bir Eylül Sanayi Sitesi'nde esnafı dolaşarak vatandaşları evlerinde ziyaret eden grup, vatandaşlara referandumda neden 'hayır' denilmesi gerektiğini anlattı.

İzmir Güzelbahçe Dostluk Grubu'na CHP Uşak teşkilatına verdiği destekten dolayı teşekkür eden CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, "CHP Uşak İl Örgütü'yle iletişime geçen grupla birlikte ilimizde gün içinde alan çalışması yaptık. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek, anayasa değişikliği teklifine neden 'hayır' denilmesini anlatarak 'hayır' broşürlerini dağıttık. Tek adam diktatörlüğüne karşıyız. Bugün en korkulanı yaptık ve 'evetçiler' için bir araya gelerek neden 'hayır' denilmesi gerektiğini anlattık. 16 Nisan'da da Türkiye'de referandumda bir araya gelerek 'hayır' diyeceğiz. 'Evet' diyenlerin tek korkusu bizim birleşmemiz. 16 Nisan'da da sandıkta birleşerek yüksek oranda bu anayasanın geçmesine engel olacağız" dedi. (DHA)