GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Şubat 2023 Perşembe 11:57

İzmir'den gittiler... 4 can kurtardılar!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Eşrefpaşa Hastanesi görevlileri, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrası yapılan arama kurtarma çalışmalarına hız kesmeden görev almaya devam ediyor. İzmir İtfaiyesi tarafından 3 kişinin enkaz altından kurtarıldığı süreçte bugün ise Eşrefpaşa Hastanesi görevlileri 1 çocuğu daha enkaz altından çıkarmayı başardı.

EGEDESONSÖZ - İzmir Eşrefpaşa Hastanesi ekipleri, Kahramanmaraş depremi sonrası enkaz alanında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Depremin ilk günlerinden bu yana bölgede çalışan Büyükşehir ekipleri daha önce itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile Narlıca Mahallesi'nde bir apartmanın enkazında askerlerle beraber yürüttüğü çalışmalardan biri çocuk olmak üzere üç kişiyi sağ olarak kurtarmıştı. 

Bugün ise Eşrefpaşa Hastanesi personelleri bir çocuğun daha enkazdan çıkarılmasına yardımcı oldu. Videolara yansıyan görüntüyü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabında paylaşırken, “Bir yavrumuz daha sağ salim kurtuldu. Ekiplerimize binlerce kez teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.