GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Nisan 2018 Perşembe 14:04

İzmir'den 'ben de varım' dedi: 'Memur Kemal' yeniden yola çıktı!

CHP İzmir’den önceki seçimde milletvekili listesine giren Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü memurlarından Ali Kemal Elitaş yeniden yola çıktı. Elitaş istifasını sunarken, “Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hiçbir zaman halktan kopmadım” dedi.

EGEDESONSÖZ- Genel seçim öncesinde Yüksek Seçim Kurulu’nun açıkladığı takvime göre kamu kurum ve kuruluşlarında yer alan isimlerin istifası bugün mesai bitiminde sona eriyor. Birçok ismin milletvekili adayı olmak istediği İzmir’de ilk istifalardan birisi daha geldi. 2015 genel seçimlerinde 2. Bölge’den önseçimden çıkarak 10. Sıraya yazılan Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü memurlarından Ali Kemal Elitaş yeniden yola çıktı. Elitaş istifasını kurumuna sundu.

Daha önceki seçimde, “Halkına dost vatandaşa yoldaş” sloganıyla dikkat çeken Elitaş bu kez kaldığı yerden devam etmek istediğini söyledi. Elitaş, “Seçimden sonra halkın içinden hiç kopmadım. Partililik bilinciyle hareket ettim. İkinci bölgede yer alan birçok kesim ile bir arada çalışma yürütüyoruz. Muhtarlardan, STK’lara, hemşehri derneklerinden en başta partililerimi kadar çok ciddi destek görüyorum. Bu işi başaracağız” dedi.