GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
5 Temmuz 2018 Perşembe 14:06

İzmir'deki operasyon sonrası Cehennem Melekleri'nden açıklama!

İzmir’deki çete operasyonunda eski üyelerinden biri gözaltına alınınca isimleri bir kez daha suçla anılan Hells Angels (Cehennem Melekleri) motosiklet grubu, “Suç örgütü değil, sosyal bir kulübüz. Tek amacımız amacımız kardeşlik ve motosiklet sürmek” açıklaması yaptı.

Hells Angels Türkiye adına Hürriyet'ten Eyüp Serbest'e açıklama yapan Başkan Kürşat Noyan Kaya şunları söyledi:

TEK BİR ÜYEMİZ BİLE GÖZALTINA ALINMADI
“Operasyonda tek bir Hells Angels Türkiye üyesi bile gözaltına alınmadı. Kulübümüzün üyeleri operasyonu gazetelerden öğrendi. Suç örgütü olsaydık, kendimizi ifşa etmek yerine saklanmayı tercih ederdik. Hells Angels Türkiye suçu övmediği gibi, ret eder ve kınar. Hells Angels motor sürmek ve kardeşlik temelleri üzerine oturtulmuş bir motosiklet kulübünden daha başka bir şey değildir.”

2013 YILINDA ÜYELİKTEN AYRILDI
“Operasyonda gözaltına alınan ve Hells Angels Türkiye Başkanı olarak lanse edilen Necati Arabacı 2013 yılında üyelikten ayrılmıştır. Hells Angels yapılanmasında ülke başkanı gibi bir hiyerarşik konum yoktur. Bırakın ülke başkanlığını, kendisinin kulüp ile organik hiçbir bağı bulunmamaktadır.  Biz kendisini tanımaktan gurur duyduk. Bizim gözümüzde kendisi saygıya fazlasıyla şayan,  fakir fukaraya kol kanat geren, kimsesizlerin kimi olan , vatan sever bir insandır. Hells Angels Türkiye ailesi olarak kendisinin suçsuz olduğuna imanımız tamdır.”

ÜLKEYE BİNLERCE TURİST KAZANDIRIYORUZ
Ülkeye yaptıkları festivallerle binlerce turist getirdiklerini anlatan Kürşat Noyan Kaya, kulüp olarak sosyal sorumluluk projeleriyle bir çok ödüle de layık görüldüklerini söyledi. Gazilerle birlikte motosiklet sürüşleri yaptıklarını, kimsesiz çocuklara yardımlar yaptıklarını, kan verme kampanyaları düzenlediklerini anlatan Kürşat Noyan Kaya, “Suç örgütü olarak anılmaktan tüm üyelerimiz rahatsız. Bir herkese açık bir kulübüz” dedi.