GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Kasım 2019 Cumartesi 14:07

İzmir'deki 'olağanüstü' toplantının ardından Beştepe açıklaması: Amaç CHP'ye kumpas kurmak!

CHP Merkez Yürütme Kurulu olağanüstü toplandı. MYK toplantısının ardından konuşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak "Gazeteci Rahmi Turan bu bilgiyi Saray'a yakın bir kaynaktan aldığını söyledi. Sonrasında da kaynağını açıkladı. Bu operasyonun amacı gayet açıktır. Amaç CHP'de karışıklık çıkarmak, kumpas kurmaktır. Operasyon Saray menşeilidir." dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerinin büyük bölümünün İzmir programında olması sebebiyle İzmir’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında olağanüstü MYK toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda Beştepe’ye giden CHP’li konusu ele alındı.

Toplantı sonrası CHP Sözcüsü Faik Öztrak gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.

Öztrak şunları söyledi:

*Gazeteci Rahmi Turan bu bilgiyi Saray’a yakın bir kaynaktan aldığını söyledi. Sonrasında da kaynağını açıkladı. Bu operasyonun amacı gayet açıktır. Amaç CHP’de karışıklık çıkarmak, kumpas kurmaktır. Operasyon saray menşeilidir.

*Saray memurlarının operasyonuyla CHP’yi dizayn etmek kimsenin haddi değildir. CHP’yi dizayn edecek tek bir güç vardır. O da delegelerimizdir.

* AK Parti Genel Başkanı daha Barış Pınarı Harekatı'nın başında yaptığı açıklama ile kendi partisi dışındaki partileri dizayn etme niyetini açıkladı. Önceliğinin Millet İttifakı'nın dağıtılmasını olduğunu açıkça ifade etmiştir.