GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
14 Mayıs 2017 Pazar 16:39

İzmir’deki merdiven kazasının detayları belli oldu: Büyükşehir davacı!

Karşıyaka ilçesinde üst geçitte yaşanan kazanın detayları belli oldu. Kazada yaralanan Hüseyin Beşiktaş’ın durmuş olan iniş merdivenini ters yönde çalıştırdığı ve bu nedenle dişlilerin kırılmasına neden olduğu anlaşıldı. Kaza ile ilgili olarak Büyükşehir yetkilileri dava açacaklarını belirtti.

Ender ALDANMAZ / EGEDESONSÖZ – Bugün sabah sularında yaşanan ve yürekleri ağıza getiren yürüyen merdiven kazası ile ilgili olarak kamera görüntüleri ve ayrıntılar ortaya çıktı.

İŞTE O ANLAR

-İZMİR'DE FACİADAN DÖNÜLDÜ: YÜRÜYEN MERDİVENDE CAN PAZARI

Yürüyen merdivenden üst geçide çıkmak isteyen taksi şoförü Hüseyin Beşiktaş, kapalı olan merdiveni çalıştırarak karşıya geçmek istedi. Polis tarafından yürütülen çalışma kapsamında alkollü olduğu öğrenilen Beşiktaş’ın iniş merdivenini ters yönde çalıştırdığı ve merdivenin üstüne çıktığı, ilerlerken basamakların ters yönde olmasından kaynaklı olarak dişlilerin kırılmasına neden olduğu ve bu nedenle merdivenlerine içine düştüğü öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Hüseyin Beşiktaş hakkında kamu malına zarar vermekten şikayetçi olunacağı ve dava açılacağı öğrenildi.