GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
13 Haziran 2023 Salı 09:04

İzmir'deki kumar operasyonunda ilginç anlar... 'Poz verin'

İzmir’in Bornova ilçesinde düzenlenen kumar operasyonunda 49 kişiye 198 bin 695 TL para cezası verilirken operasyon sırasında çekilen görüntülerde Jandarma ekibinin ‘poz verin’ diye seslenmesi dikkat çekti.

EGEDESONSÖZ - Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince İzmir'in Bornova ilçesi Beşyol Mahallesi'nde düzenlenen kumar operasyonunda, 49 şahıs kumar oynarken suçüstü yakalandı.

Kumar oynadığı tespit edilen şahıslara toplam 198 bin 695 TL idari para cezası uygulanırken, işletmeler mühürlenerek kumar oynamak için kullanılan materyallere el konuldu.

Şüpheli İ.A. hakkında "Kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak" ve "mühür bozma" suçundan adli işlem başlatıldı. Şüpheli şahsın adli işlemleri devam ediyor.

Operasyon sırasında çekilen görüntülerde ise Jandarma ekibinin ‘poz verin’ diye seslenmesi dikkat çekti.

VALİ KÖŞGER: KARARLILIKLA DEVAM EDECEK
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger tarafından yapılan açıklamada “İzmir İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.” ifadeleri yer aldı.