GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
22 Şubat 2016 Pazartesi 17:40

İzmir’deki ‘küfür’ kavgası cinayetle bitti

İzmir’in Karabağlar İlçesi'nde, market işleten emekli polis memuru O.N. (57), iddiaya göre kendisine küfür ettiği gerekçesiyle tartıştığı 34 yaşındaki Kamuran Araz'ı bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldırılan Araz hayatını kaybederken, polise teslim olan O.N. adliyeye sevk edildi.

Olay, Yeşilyurt Semti 2976 sokakta dün sabah saatlerinde meydana geldi. Son olarak Basmane Polis Merkezi'nde görev yaptıktan sonra emekli olan polis memuru O.N., 10 yıl önce market işletmeye başladı. Geçen yıl yaz ayında evli ve 2 çocuk babası O.N. ile aynı sokakta oturan Kamuran Araz'ın birlikte yaşadığı kadın, iddiaya göre sokakta oturanların çocuklarının gürültü yapması üzerine tartıştı. Buradan başlayan tartışma bugüne kadar O.N. ile Araz arasında devam etti.

Olay günü markete gelen Araz, O.N.'den sigara istedi. Daha sonra iddiaya göre O.N.'ye küfür etti. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü. O.N., boğuşma sırasında Araz'ı bıçakla yaraladı. Ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Araz hayatını kaybederken, polisi arayan O.N. teslim oldu. İfadesinde, Araz'ı yaralamak istemediğini, kendini savunduğunu belirten O.N., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (dha)