GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
30 Mayıs 2024 Perşembe 11:57

İzmir’deki hastanede şok: Tavuktan zehirlendiler!

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde çıkan dünkü yemekte yer alan tavuğun, dört personel ve üç doktorun zehirlenmesine yol açtığı öne sürüldü. Gıda zehirlenmesiyle hastaneye kaldırılan personelin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde gıda zehirlenmesi sonucu çalışanların ve doktorların hastanelik olduğu öğrenildi.

Dün öğle yemeğinde çıkan tavuktan zehirlendikleri tahmin edilen biri güvenlikçi, biri temizlikçi ve ikisi sekreter olmak üzere dört çalışanın Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Ayrıca, üç diş hekiminin de yedikleri tavuktan zehirlenip rahatsızlanmasının ardından başka hastanelere gittiği ifade edildi. Hastanelik olan personel ve hekimlerin çoğunun taburcu edildiği, iki kişinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde yaşanan zehirlenme olayı, hastanede panik havasına yol açtı. Hastane yönetiminin, gıda zehirlenmesi vakası nedeniyle soruşturma ve araştırma başlattığı bildirildi.