GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
20 Kasım 2016 Pazar 18:37

İzmir’deki dehşetin nedeni belli oldu: 1’i polis 3 ölü!

Karşıyaka’daki barda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1’i polis 3 kişi yaşamını yitirdi. Bardaki dehşetin istek şarkı tartışması nedeniyle çıktığı öğrenildi.

EGEDESONSÖZ – İzmir Pazar gününün ilk saatlerinde bir bar dehşetiyle sarsıldı! Karşıyaka İlçesi’nde, bir barda çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1’i polis memuru 2 kişi de ağır yaralandı.

Cemal Gürsel Caddesi’ndeki bir barda iki grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan silahlı kavgada Yunus timlerimde görevli polis memuru 33 yaşındaki Mustafa İnal, işyeri sahibi Günay Kılıç, 37 yaşındaki Sinem Alptuğ yaralanırken, Halil Kaya olay yerinde öldü.

POLİS MEMURU HAYATINI KAYBETTİ
Günün ilerleyen saatlerinde bir acı haber daha geldi. Kavgada ağır yaralanan polis memuru Mustafa İnal, tedavi edildiği hastanede hayatını kaybetti. İki çocuk babası polis memuru Mustafa İnal, gece saat 03.00 sıralarında getirildiği hastanede yoğun bakım servisine alındı. İnal, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Polis memurunun olay anında görevli olmadığı, tartışmayla da ilgisinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayda ağır yaralanan Sinem Alptuğ'un da hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

DEHŞETİN NEDENİ İSTEK ŞARKI TARTIŞMASI
Öte yandan AA’nın edindiği bilgilere göre bardaki kavga müşteriler arasındaki istek şarkı tartışması nedeniyle çıktı.

Polis ekipleri, barda ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarından olay yerinden kaçan bir kişi yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor. (AA, DHA)