GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
15 Şubat 2016 Pazartesi 17:24

İzmir’de 'Yıldırım' nikah!

İzmir Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bediha Kızılkaya ile Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Semih Salnur hayatlarını birleştirdi. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin kıydığı nikahın şahitliğini Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yaptı.

EGEDESONSÖZ - İzmir İl Halk Sağlığı Müdürü Uz. Dr. Bediha Kızılkaya ve Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Semih Salnur dünya evine girdi. Birlikteliklerin ‘Yıldırım’ karar ile evlilikle taçlandıran iki ismin nikahını Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce kıydı.

Çiftlerin şahitliğini ise Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir Deniz Ürünleri Balık Avcıları ve Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Aksoy ile Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Baz yaptı. Bakan Yıldırım, Kızılkaya ve Salnur çiftine ömür boyu mutluluklar diledi.

İzmir siyaseti ve bürokrasisinin yakından tanıdığı iki isim geçtiğimiz seçim döneminde AK Parti’den seçimlere hazırlanmıştı. 7 Haziran’da partinin İzmir’den aday gösterdiği Kızılkaya, seçilemeyince tekrar müdürlük görevine geri döndü. 1 Kasım’da yapılan seçimler için ise görevinden istifa etmedi. Salnur da, 1 Kasım’da yapılan seçimler öncesinde partiden İzmir milletvekilliği için adaylık başvurusu yapmıştı. Yaptığı projeler ve dikkat çeken çalışmaları ile gündeme gelen bilim adamı Salnur’un TÜBİTAK Proje Başarı Ödülü bulunuyor.