GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
5 Şubat 2020 Çarşamba 17:08

İzmir’de yağış ve fırtına kabusu: Deniz ile kara birleşti!

Alsancak-Kordonboyu’nda çekilen görüntüde yoğun yağış ve fırtına sebebiyle deniz sularının Kordon’un denize bakan kısmına ilerlerdiği görüldü.

EGEDESONSÖZ- Olumsuz hava koşulları İzmir’de hayatı etkiliyor. Gece saatlerinden itibaren başlayan fırtına ile etkisini arttıran yağış sebebiyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor.

Çarpıcı bir görüntü ise Alsancak-Kordon’dan geldi. İzmir’in popüler sosyal medya adreslerinden “İzmir’de Son Dakika”da yer alan videoda denizin taştığı görüldü. Karşıyaka İskele bölgesi ile Mavişehir'de de su baskınlarının olduğu gözlemlendi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

TÜM BİRİMLER ALARMDA
23 Aralık tarihinde aşırı yağış sebebiyle Mavişehir’de deniz ile kara birleşmiş ve vatandaşlar ciddi mağduriyet yaşamıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi sosyal medyadan yaptığı açıklamada ise “Kıyı Ege’de başlayan ve Perşembe gece saatlerine kadar sürmesi beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle tüm birimlerimizi alarma geçirdik. Can ve mal güvenliğinin korunması için ekiplerimiz 24 saat çalışacak. Lütfen siz de ev ve işyerlerinizde gerekli önlemleri alın” denildi.

KONAK BELEDİYESİNDEN FIRTINA İÇİN ACİL EKİP! 

BORNOVA'DA AŞIRI RÜZGAR KONTEYNERİ DEVİRDİ!

İŞTE O ANLAR: