GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
16 Kasım 2020 Pazartesi 11:15

İzmir’de vapur seferlerine 'esnek çalışma modeli' ayarı!

İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun koronavirüs pandemisi nedeniyle esnek çalışma modeline geçmesi sonrası İZDENİZ A.Ş deniz ulaşımında aksaklıklar yaşanmaması için sefer saatlerinde düzenlemeye gitme kararı aldı.

EGEDESONSÖZ- Pandemi nedeniyle ulaşımdaki yoğunluğu azaltmak ve teması en aza indirebilmek amacı ile hayata geçirilen esnek çalışma modeli sonrası, İZDENİZ A.Ş'den önemli bir adım geldi.

Çalışan vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için deniz ulaşımında sefer saatlerinde düzenlemeye gitme kararı alan İZDENİZ,07.00 olan ilk sefer saatini, 06.00'ya çekme kararı aldı.

İZDENİZ’den yapılan açıklama göre yeni sefer saatleri 16 Kasım pazartesi gününden itibaren mesai günlerinde uygulanmaya başlanacak.

İZDENİZ’in tarafından yapılan duyuruların detayları şu şekilde:

16 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren; mesai günlerinde saat 06:00'da Bostanlı İskelesi'nden Konak İskelesi'ne ve saat 06:20'de Konak İskelesi'nden Bostanlı İskelesi’ne ek sefer yapılacaktır.

16 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren; mesai günlerinde saat 06.20'de Üçkuyular İskelesi'nden ve saat 06.50'de Bostanlı İskelesi'nden araba vapuru ek seferi yapılacaktır.