GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Mart 2018 Pazartesi 15:07

İzmir'de vapur seferleri normale döndü

Körfez’de etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle yolcu gemileri ve arabalı vapur seferleri geçici olarak iptal edildi. Seferler sabah itibariyle başladı.

İzmir Körfezi’nde etkili olan şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiliyor.

İZDENİZ Genel Müdürlüğü, körfezde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle saat 15.00 itibariyle yolcu gemileri ve arabalı vapur seferlerinin geçici olarak iptal edildiğini duyurdu. Seferler, sabah itibvariyle normale döndü.

TRAMVAYI İŞLETİME YENİDEN BAŞLADI
Öte yandan şiddetli fırtına deniz suyunu da karaya taşıdı. Tram İzmir hesabından yapılan açıklamada Karşıyaka Tramvayı’nda deniz taşması nedeniyle Nikah Sarayı ile Yunuslar durakları arasında işletim yapılamadığı bildirilmişti. Yaklaşık yarım saatlik aksamanın ardından seferler tüm duraklarda normale döndü. METEOROLOJİDEN AÇIKLAMA
Ege Denizi'nde halen kuvvetli esen rüzgarın gece saatlerine kadar fırtına şeklinde sürmesinin beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Ege Denizi'nde halen kuvvetli esen rüzgar gece saatlerine kadar güneyden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde devam edecek.Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve denizcilerin dikkatli olmaları gerektiği belirtildi. (DHA- AA)