GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
27 Ağustos 2020 Perşembe 19:59

İzmir'de tinerci dehşeti: Doğancan hayata tutunamadı...

Bornova Belediyesi çalışanı Doğancan Kalkan kendisini gasp eden tinerciler tarafından bıçaklandı.

EGEDESONSÖZ - Bornova’nın önde gelen ailelerinden Erdoğan Kalkan – Nermin Akdağ Kalkan’ın 27 yaşındaki çocuğu olan Doğancan Kalkan kendisini gasp eden tinerciler tarafından bıçaklandı. 18 Ağustos akşamında Bornova Malazgirt Okulu yakınlarında arkadaşlarıyla yürürken uyuşturucu bağımlısı bir genç tarafından önü kesilen Kalkan, kendisini gasp etmeye çalışan gençlere karşı çıkınca bıçaklandı. Saldırgan yere düşen Kalkan’ı kalbinden de bıçakladı. Kimliği belirsiz saldırgan kaçarken ihbar üzerine ambulans sevk edildi. Durumu kritik olan Kalkan iki ameliyattan sonra yaşamını yitirdi.

Göztepe Tribün üyesi olan Kalkan için annesi üyesi olduğu CHP Bornova İlçe Başkanlığı ile taziye mesajı yayınladı. CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır da sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı:

‘Bu genç yaşta ölüm ona hiç yakışmadı!.. Bornova'mızın sevilen ailelerinden Nermin Kalkan ve Erdoğan Kalkan'ın kıymetli oğlu Doğancan Kalkan'ı kaybetmenin şokunu ve derin üzüntüsünü yaşıyoruz... Acılı ailesine sabırlar diliyorum.’