GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
16 Mayıs 2017 Salı 19:46

İzmir'de taksici cinayeti: Defalarca bıçaklamışlar!

İzmir'in Dikili İlçesi'nde, taksi şoförü 49 yaşındaki Muammer Eğin, göğsünden defalarca bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Cinayeti kimin işlediğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi Altınova Mahallesi otogar taksi durağına bağlı çalışan evli ve 2 çocuk babası Muammer Eğin, bugün saat 13.00'te, durağından ayrıldı. Saat 13.45'te, Eğin'in 10 T 4035 plakalı taksisi, İzmir'in Dikili İlçesi Salihleraltı Sülüklü Mevkii'nde çoban Tugay Hendekli tarafından fark edildi.

Hendekli aracın yanına gidince Eğin'i sırt üstü kanlar içinde yerde yatarken gördü. Hendekli'nin ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Eğin'in olay yerinde öldüğü belirlendi. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Eğin'in cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cinayeti kimin işlediğini belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Ayrıca ne araçta ne de Eğin'in üstünde para ya da cep telefonuna ulaşılamadığı belirtildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürüdüğünü bildirdi. (DHA)