GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
16 Ocak 2017 Pazartesi 09:01

İzmir’de sağanak haftası!

Kentte haftanın ilk günü başlayan yağışlar Cuma gününe kadar etkili olacak. Yeni haftada en yüksek sıcaklıklar ise 12 ile 14 derece arasında seyredecek.

EGEDESONSÖZ – İzmir’de yeni haftaya yağmurlar damga vuracak.

Kent haftanın ilk gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altına girecek. Nem oranının yüzde 96’lara çıkacağı 5 günlük periyotta Cuma gününe kadar yağış bekleniyor.

İzmir’de 12 ila 14 derece arasında seyredecek en yüksek sıcaklıklar da Cuma günüyle birlikte düşüşe geçecek. Kentte haftanın son mesai günü sıcaklıkların 4 derece kadar düşüş göstermesi bekleniyor.

İZMİR İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU



 

HALKPINAR’DA SU BASKINI
Sağanak yağış, İzmir'de gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Kentin birçok yerinde cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.



Sürücüler yağmur nedeniyle trafikte zor durumda kalırken bazı araçlar da yolda kaldı. Yağmura yakalananlar otobüs durakları ve işyerlerine sığındı. Halkapınar'da bulunan ve daha önce de su baskını yaşanan Yunuslar Altgeçidi yine suyla doldu. Altgeçitte belediye ekipleri tahliye çalışması yaptı. Kamil Tunca Bulvarı üzerinde bir otomobil su birikintisinden geçtikten sonra yolda kaldı. Otomobilin sürücüsü Alp Kan, "Güzel İzmir'in düştüğü durum ortada. Bu yol daha yeni yapıldı. Ancak her yağmurda suyla doluyor. Altyapı eksikliği mi yoksa başka birşey mi anlamıyorum. Aracımla geçerken suyun içinde kaldım" dedi. Meteoroloji yetkilileri, sağanak yağışın gün içerisinde de etkisini sürdüreceğini belirterek uyarı da bulundu. (Haber servisi, DHA)