GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Mart 2019 Perşembe 18:21

İzmir’de o belediye başkanının babası rekora koşuyor!

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’nın 88 yaşındaki babası Niyazi Bakıcı 6 dönemdir yürüttüğü muhtarlık görevinin doldururken yeni sürece de hazırlanıyor. Baba Bakıcı 7’nci dönemi için kolları sıvarken Belediye Başkanı oğul Bakıcı, “Aynı mahallede oturuyor olsaydık oyum da babama olacaktı ama şu noktada sadece manevi olarak desteğimi verebiliyorum. Onun evladı olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Selçuk Belediyesi’nin AK Partili Başkanı Zeynel Bakıcı’nın 88 yaşındaki babası Niyazi Bakıcı 6 dönemdir ilçede yürüttüğü muhtarlık görevinin devamı noktasında refleks gösterdi. 1931 doğumlu olan baba Bakıcı 7’nci dönemi için adaylığını açıkladı.

14 Mayıs Mahallesi’ndeki muhtarlık görevi boyunca toplumun her kesiminin ihtiyaçlarını karşılamak için büyük gayret sarf ettiği belirtilen Bakıcı yeni dönemde de seçilmesi halinde kırılması güç bir rekora imza atacak.

AYNI MAHALLEDE OLSAK OYUMU VERECEKTİM, ŞİMDİ DESTEK VERİYORDUM
2014 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen oğul Zeynel Bakıcı da döneminin bitmesine sayılı saatler kala babasının adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bakıcı, “Babam 6 dönemi bitirdi. Desteğim babama. Aynı mahallede oturuyor olsaydık oyum da babama olacaktı ama şu noktada sadece manevi olarak desteğimi verebiliyorum. Deneyimli ve gerçekten kendisi örnek aldığım bir insan. Hakkaniyetle, adaletle hareket eden, hem halkını hem devletini gözeten birisi. Daha çok garip gurebayı koruyan ve herkse yardım eden salt kendi mahallesiyle yetinmeyen bir muhtarlık görevini yerine getirdi. Sosyal çevresi çok olan, belediye başkanı olan oğluna bile en çok yapıcı eleştiriyi yapan biridir. Oğlu olarak gerçek bir halk ve devlet adamı olan babamla gurur duyuyorum. Onun evladı olduğum çok mutluyum. Benim için çok iyi bir örnek” dedi.