GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
1 Aralık 2017 Cuma 14:57

İzmir'de o alt geçidin yeni adı: 'Belalı Cuma'

İzmir'in Konak ilçesinde Ege ile Kahramanlar mahallelerini birbirini bağlayan Akıncılar Alt Geçiti'nde kaza eksik olmuyor. Muhtar Kemal Ersun, cuma günleri kurulan pazar nedeniyle alt geçidin kullanılamadığını ve bunu bilmeyen sürücülerin sürekli kaza yaptığını söyledi.

EGEDE SONSÖZ- İzmir'in Konak ilçesinde bulunan, Ege ve Kahramanlar mahallelerini birbirine bağlayan Akıncılar Altgeçidi'nde cuma günleri pazarın kurulmasıyla beraber aşırı trafik yoğunluğu yaşanıyor. Sözkonusu alt geçidin cuma günleri pazar kurulması nedeniyle kapandığını bilmeyen sürücülerin kullanmaya devam etmesiyle trafik kazaları yaşanıyor.

BUGÜN YİNE KAZA VARDI
Cuma günleri alt geçit güzergahının kapanmasıyla meydana gelen trafik kazları sık sık yaşanmaya başlayınca Ege Mahalle Muhtarı Kemal Ersun soruna bir çözüm bulunması çağrısında bulundu.

Muhtar Ersun, "Cuma günleri alt geçit kapalı. Bayraklı, Bornova yönünden gelip Basmane, Üçyol güzerhı yönüne gitmek isteyen sürücüler burasının kapandığını bilmediği için araçlar alt geçitte sıkışıp kalıyor. Her hafta yoğunluk yaşanıyor. Her hafta trafik kazası yaşanıyor. Bugün yine karşılıklı yönelerden gelen iki araç çarpıştı ve bir sürücünün ayağı kırıldı. Yetkililerden bu trafik sorunu çözmelerini istiyoruz. Kasım ayının ilk haftasında Ege Mahallesi'nde yangın meydana geldi itfaye zor girdi. Ambulans itfaye gibi araçalrın girişinde zorluklar yaşanıyor" dedi.