GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
30 Haziran 2022 Perşembe 21:14

İzmir'de kriz manzaraları... Akşam yemeği çöpten!

Ekonomik krizin geldiği nokta bu sefer farklı bir şekilde gözler önüne serildi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir’de çekildiği iddia ettiği görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Görüntülerde, manavın çöpe attığı meyve ve sebzeleri daha sonrasında bir kadın gelerek çöpün içinden ayıkladı.

EGEDESONSÖZ – Yüksek enflasyon ve dövizdeki dalgalanmalar sebebiyle ekonomik krizin geldiği boyut gözler önüne serilmeye devam ediyor.

Son olarak Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, İzmir’de çekildiği iddia ettiği görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Özdağ’ın paylaştığı görüntülerde, bir manavın çöpe döktüğü çürük meyve ve sebzeleri daha sonrasında gelen bir kadın çöpten yenilebilecek olanlarını ayıkladı.

Görüntüleri paylaşan Özdağ, şunları söyledi:

Bugün İzmir’de bir manav çürük meyve sebzeyi çöpe döktü.Bir hanım geldi, yenilebilecekleri seçti. Çöpten yemek toplamak bu işte. 20 yılın sonunda geldiğimiz nokta. Devlet, Millet, Topraklarımız, eğitimimiz, dinimiz özetle her şey zarar gördü.Saray ve bendeleri fayda gördü.