GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
29 Haziran 2017 Perşembe 14:13

İzmir'de kaybolan yaşlı adamdan haber var!

Geçtiğimiz gün Yeni Foça’da kaybolan 82 yaşındaki Alzheimer hastası Çetin Küçükoğlu Karşıyaka çarşıda bulundu. Sosyal medyada yapılan duyurunun ardından bir vatandaşın yardımı ile ailesine teslim edilen Küçükoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

EGEDESONSÖZ - Ramazan Bayramı’nın ertesi günü bir anda ortadan kaybolan 82 yaşındaki Alzheimer hastası Çetin Küçükoğlu, hem ailesini hem de İzmirlileri korkuttu. Küçükoğlu’nun kaybolması ile ilgili ailesi sosyal medyadan bir duyuru yayınladı. Küçükoğlu , kısa sürede binlerce paylaşıma ulaşan duyuru sayesinde kaybolduğu yerden onlarca kilometre uzaklıkta ortaya çıktı. Yeni Foça’dan Karşıyaka çarşıya nasıl geldiği bilinmeyen yaşlı adamın en son Karşıyaka’da bir pastane önünde görülmesi ailesini harekete geçirdi. Duyarlı bir vatandaş sayesinde ailesi ile buluşması sağlanan Alzheimer hastası Küçükoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SOKAKTA SABAHLAMIŞ
Küçükoğlu’nun kızı Arzu Balkuv, sabah saatlerinde bulunan babasına kavuşmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek şöyle konuştu; “ Babam ortadan bir anda kayboldu.  Ne yapacağımızı bilemedik. O arada sosyal medyadan duyuru yayınladık. Duyarlı vatandaşlar sayesinde duyurumuz binlerce kişiye ulaştı. Yeni Foça’da kaybolan babamı Karşıyaka çarşıda bulduk. Sabah saatlerinde ulaştık kendisine . Sağlığında bir sıkıntı yoktu ancak çok korkmuştu. Geceyi bir fotoğrafçının önünde geçirmiş. Ne yemiş içmiş bilmiyoruz. Kendisi de hasta olduğu için hatırlamıyor. Yardımcı olan herkese teşekkür ederiz."