GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
6 Ocak 2024 Cumartesi 20:36

İzmir'de ilginç olay... Acile geldi, 3 gün sonra bulundu!

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’nde, acile getirilen kadın kayboldu. Acile getirildikten 3 gün sonra çeşitli servislere gönderilen kadın, refakatçilerin daha sonra görme istediklerinde bulunamadı. Hastanede kaybolan kadın hakkında hastane yönetimi daha sonra kadının bulunduğuna dair açıklama yaptı.

EGEDESONSÖZ – İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’nde ilginç bir vaka yaşandı. İzmir’de Çevirme Radar’da paylaşılan görüntülerde, hastaneye annesini getirdiğini söyleyen bir kadın annesinin hastane içerisinde kaybolduğunu aktardı.

İddialara göre; 3 Aralık’ta hastanede bulunan gözlem arenası 6 bölümünden Safiye Karakoç acil bölümüne yatırıldı. 4 Aralık tarihinde Karakoç, yoğun bakım acilinin bulunduğu gözlem arenası 8’e nakledildi. Hastanede görevli personel refakatçilere o gün eve gidebileceklerini söyledi. Karakoç, 5 Aralık tarihinde başka bir yoğun bakımı bölümüne alındı ve refakatçilere Karakoç’u göremeyecekleri bildirildi.

Refakatçiler 6 Aralık tarihinde Karakoç’u görmeye geldiklerinde götürüldüğü yoğun bakım servisinde Karakoç’u bulamadıklarını belirtti. Anne Karakoç, öğle saatlerinden itibaren hastanede kayboldu. Yetkili birimler Karakoç’u aramasına rağmen Karakoç bulunamadı.

Görüntüler sonrasında hastane yönetimi Karakoç’un bulunduğunu belirtti.