GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
6 Aralık 2017 Çarşamba 13:39

İzmir'de hırsız dehşeti... Az kalsın canından oluyordu!

İzmir’in Aliağa İlçesi’nde hırsızlık amacıyla girdikleri evin sahibini bıçakla yaralayıp kaçan üç şüpheli, jandarmanın sıkı takibi sonucu yakalandı.

Olay, üç gün önce Çakmaklı Mahallesinde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İ.U.’ya ait eve hırsızlık amacıyla üç kişi geldi. Eve giren kimliği belirsiz şüpheliler,  İ.U.’yu  karın ve kalça bölgesinden bıçaklayıp kaçtı. Yaralanan ev sahibi  Aliağa Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp  tedavi altına alınırken, durum jandarmaya bildirildi.

Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı’na  bağlı Asayiş, Olay yeri İnceleme, İstihbarat ve KOM ekipleri, yaptıkları araştırmalarda ve kamera kayıtlarının incelenmesinde olay şüphelilerinin (3) erkek şahıs oldukları,  olay yerinden kaçtıkları, olay yerine geldikleri 35 KD … plakalı aracı kullandıkları, yapılan araç sorgusunda ise aracın kiralık araç olduğu, bu aracın olay yerine yaklaşık 100 metre uzaklıkta terk edilmiş halde buldu.

Hırsızların terk ettiği araç içerisinde yapılan inceleme de (3) adet cep telefonu, (1) adet döner bıçağı, (1) adet havalı tüfek, (1) gr kubar esrar ve (1) gr Bong diye tabir edilen uyuşturucu madde kullanma düzeneği ve (11) adet parmak izi ile olayın meydana geldiği evden alınan (9) adet parmak izi örneklerini aldı.

Elde edinilen delillerin, bilgi ve belgelerin titizlikle inceleyen jandarma hırsızlık olayını gerçekleştiren S.A., Ö.Ç. ve  Ö.A. dün (Salı)  İlçe’de gizlendikleri evde suçüstü yakalayıp, gözaltına aldı.  Üç kişinin “Kasten Yaralama ve Konut Dokunulmazlığının İhlali “ suçlarından  adliyeye sevk edilecekleri belirtildi. (Bahri KARATAŞ)