GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Gece/Gündüz
5 Nisan 2017 Çarşamba 09:24

İzmir'de gazino gecesi

Türkiye'de eğlence hayatına altın dönemini yaşatan gazino geceleri, 'Yeni Bi’ Fest Gazino Geceleri" ile İzmir'e geliyor. Türk müziğine damga vuran Ümit Besen, Türk pop müziği ile arabeski kendine özgü yorumuyla harmanlayan Yeliz gazinoda sahne alacak.

Türkiye'de bir dönem gece hayatına damga vuran gazino kültürünü yeniden canlandıran 'Yeni Bi' Fest Gazino Geceleri' İstanbul'da meze, müzik ve muhabbet eşliğinde yaşanan eğlence dolu bir gecenin ardından, turnenin ikinci durağı İzmir'de kapılarını açacak.

Türk müziğinin yaşayan efsanesi Ümit Besen artık her biri 'klasikleşen' şarkılarıyla, eski gazino kültürüne aşina olan Yeliz pop ve arabeski harmanladığı kendine özgü tarzıyla, son dönemin eğlenceli topluluklarından Anason Orkestrası ise zengin repertuvarı ile 8 Nisan'da Swissotel Büyük Efes'te İzmir'e son yılların en özel eğlencelerinden birini yaşatacak. Fantezi müzik alanındaki unutulmaz besteleriyle Türk müziğine damga vuran Ümit Besen, 'Nikah Masası'ndan Okul Yolunda'ya kadar ezbere bilinen şarkıları ile gerçek bir gazino keyfine imza atmaya hazırlanıyor. Yeliz, pop ve arabesk müziği kusursuzca harmanlayan tarzı ve her dönem çok sevilen şarkılarının yanı sıra eski gazino günlerine ilişkin keyifli ve duygusal anılarını da paylaşıyor. Son dönemin eğlenceli topluluklarından Anason Orkestrası ise eski 45'liklerden oluşan repertuarıyla izleyicilere geçmişten bugüne keyifli bir müzikal yolculuğa çıkarıyor. (DHA)