GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Temmuz 2018 Salı 15:47

İzmir’de flaş gelişme: İki önemli isim imzasını geri çekti!

CHP’de sıcak saatler yaşanıyor. Son bulan imza hareketine yönelik birbirinden önemli bilgiler geliyor. İzmir’de Güzelbahçe İlçe Başkanı Çam ve Ödemiş İlçe eski Başkanı Dönmez’in imzalarını geri çektikleri belirtildi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağanüstü kurultay talebiyle gerçekleşen imza toplama hareketi sonuçlandı.

Sürecin en dikkat çeken illeri arasında yer alan İzmir’de, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu değişim kanadını temsil etti. İl Başkanı Deniz Yücel ise mevcut durumdan yana refleks gösterdi.

Partideki muhalifler kurultay için yeterli imzanın bulunduğunu söylerken genel merkez cephesi ise kendilerine yeterli imzanın iletilmediğini aktardı.

İzmir’de daha önce verdiği imzayı geri çeken kurultay delegesi Cansu Baykara’ya iki isim daha eklendi.

Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam ve Ödemiş İlçe eski Başkanı Nazan Dönmez’in değiştirerek geri adım attıkları öğrenildi.  İki isim İzmir’de süreci yürüten Nevzat Kavalar’ı es geçerek kararlarını genel merkeze bildirdikleri belirtildi.  İzmir’de toplam 27 imza verildiği ifade edilmişti. Bu gelişmeyle İzmir’den toplanan imza sayısı 25’e düştü.